17. april 2024

Sponsorer er nødvendige for et succesfuldt DM i Skills

EL Gaveuddeling

DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed. Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne.

Hos elektrikerne kan du se de fem deltagere arbejde med moderne energisparende installationer, som man typisk kan finde i et normalt familiehus. De moderne energisparende løsninger er fx smart home-styringer, som kan gøre livet lettere og mere energieffektivt for de fleste. Det er grøn omstilling for alle.

Schneider Electric er en uundværlig partner for elektrikeruddannelsen. Til konkurrencen bidrager Schneider med installationsmateriel, tavler, KNX-udstyr og andre nødvendige komponenter, der giver de fem deltagere mulighed for at arbejde med og demonstrere anvendelsen af KNX-teknologien til styring og regulering af installationer i forskellige typer bygninger og miljøer som fx boliger, industri, daginstitutioner, kontorer og butikker.

Desuden har Schneider afholdt et todages KNX-kursus for de fem elektrikerlærlinge.

Som en af verdens førende belysningsproducenter er Signify en vigtig partner ved DM i Skills for elektrikerlærlinge både ifm. udviklingen og afholdelsen af konkurrenceopgaverne og koncepter, der synliggør elektrikeruddannelsen under DM i Skills.

Signify sponserer belysningsløsninger, som deltagerne skal designe og styre efter forskellige inden- og udendørs miljøer. Signify leverer også belysning til demostranden, hvor besøgende kan se nærmere på de nye løsninger.

Elektrikerlærlingene får også glæde af at arbejde med materialer fra en række andre sponsorer. NKT Cables sponserer igen i år kabler til elektrikerne, ligesom Etap (det tidligere IGE+XAO) igen i år bidrager med de tekniske tegninger og det dokumentationsmateriale, der ligger bag de fem deltageres opgaver. Dertil sponsorer Wexøe lednings- og kabelkanaler til alle fem stande. Siemens bidrager til konkurrencen ved at stille PLC-udstyr til rådighed, som er et vigtigt element af opgaveløsningen. Milwaukee sponserer akku-maskiner, håndværktøj og div. tilbehør til alle de fem lærlinge. Wibe sponserer føringsveje, mens FLUKE og Elma bidrager med måleinstrumenter. Solar sørger for befæstigelse, små el-artikler og værktøj, mens deltagernes arbejdsstiger sponseres af Hultafors Wibe (W.Steps). PC Schematic og Wiha bidrager med gaver til deltagerne.

Igen i år er de fem konkurrencedeltagere samt dommere, trænere og fagets ambassadører klædt på i det nyeste og lækre arbejdstøj fra MASCOT® WORKWEAR.

Klik på billedet nedenfor for at se alle vores sponsorer.

Still billede fra sponsorvideo: Tak til alle vores sponsorer

Se flere nyheder

08
Apr
Mascot Sponsorartikel Skills 2024
Skills

MASCOT klæder deltagerne på til Skills

MASCOT® WORKWEAR er naturligvis med, når de skarpeste elektriker- og VVS-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarksmester i Roskilde.

Se nyhed
21
Mar
Schneider Cropped
Skills

Fremtidens elektrikere bakkes op af Schneider Electric

Schneider Electric er en uundværlig partner til DM i Skills. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for elektrikerfaget.

Se nyhed
12
Mar
Torsdag D. 26. Credit Frederikke Hasse Dalgaard (23)
Skills

Signify bakker op om fremtidens elektrikere

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er det med massiv opbakning fra Signify.

Se nyhed
30
Oct
Skills24 Smalt Banner Elektriker
Skills

Deltagerne til DM i Skills 2024 er fundet!

I oktober blev der afholdt regionsmesterskaber for elektrikerlærlinge, nu er de fem dygtigste lærlinge i Danmark fundet.

Se nyhed